Cum aleg invitatiile de nunta?

Invitatie de nunta cu frunze verzi

A sosit inelul de logodna si odata cu el vin si grijile pentru organizarea nuntii. Asa este, este un eveniment pe care il organizati o data in viata. Este normal ca sa existe multe necunoscute si poti cauta inspiratie online.

 

Cum aleg invitatiile de nunta?

Invitatiile de nunta vor fi cartea de vizita a marelui eveniment, repezinta prima impresie pe care o vor avea invitatii cu privire la nunta. Este important sa faceti o impresie cat mai buna!

Tematica nuntii

Alege locatia care va reprezinta ca si cuplu, in functie de:
– numarul de invitati
– genul de invitati (mai tineri, mai in varsta)
– tipul de locatie (eleganta, clasica, rustica, casual sau traditionala)In functie de tematica nuntii iti vei alege mai departe invitatiile de nunta, rochia de mireasa, buchetul de mireasa, decorul din sala de evenimente si apoi marturiile de nunta, plicurile de bani, numerele de mese care asigura buna organizare a evenimentului.Ultimele trenduri in materie de organizarea nuntii si tematica sunt:
nunta traditionala
nunta rustica
– nunta cu tematica marina/navy
– nunta in stil baroc

Culorile predominante

Aici intervin preferintele voastre si este important ca voi sa va simtiti confortabil.
Este posibil ca dupa alegerea locatiei veti vedea ca sunteti conditionati de anumire culori din sala de evenimente.Cea mai intalnita problema este culoarea mochetei sau draperiilor. Pe parcursul celor peste 9 ani de experienta miresele ne spun ca sunt conditionate de vesnica culoarea visinie a mochetei care le impedica sa aleaga culori mai stridente.Recomandarea noastra in aceasta situatie este alegerea decoratiunilor, meniurilor, placecard-urile, marturiilor in culori pastel.Noul trend se baseaza pe watercolor, culori pastel cu flori si multe frunze verzi de palmier. Daca vrei ceva extravagant poti opta pentru combinatia de culori verde-argintiu sau albastru-auriu. Ai grija sa compensezi cu anumite accesorii in nuante calde.

Invitatie simpla, cu plic, cu pecete (sigiliu)?

Da, asa este, gama este foarte variata si pentru toate gusturile.
Echipa Invitatii Creative a creat, dar si importat cele mai frumoase, elegante si creative modele de invitatii. Poti alege din urmatoarele stiluri:

  • Invitatii fara plic
  • Invitatii cu plicuri handmade
  • Invitatii cu plic normal
  • Invitatii cu panglici, snur
  • Invitatii cu pecete sau sigiliu

Textul invitatiei

  • Clasic
  • Haios
  • Elegant
  • Minimalist
  • Simplu

Noi avem o lista de texte de nunta pregatita pentru tine din care te poti inspira, dar poti veni si cu textul tau, nu e nici o problema, nu te vom taxa suplimentar. Vrem doar sa venim in ajutorul tau pentru a avea timp sa te ocupi de restul detaliilor.

Speram ca v-am raspuns la intrebarea:” Cum aleg invitatiile de nunta? ” si v-am oferit suficiente informatii astfel incat acest parcurs de realizare a invitatiilor de nunta sa fie mai usor.

Cu drag, Echipa Invitatii Creative!