Marturii

Afișez 1 - 24 din 659 de rezultate

Reduceri!
Reduceri!

Ca ai fost la o nunta sau un botez. Aceasta reprezinta o amintire frumoasa pe care invitatii o primesc pentru ca v-au fost alaturi in acele clipe minunate.
Marturiile, atat de nunta, cat si de botez, sunt mici atentii, cadouri, oferite in semn de multumire si apreciere invitatilor, care au avut placerea de a veni si sarbatori, alaturi de voi, marele eveniment.
Nu putem stabili, cu exactitate, cand a aparut acest obicei, de a da marturii, insa traditia spune ca aceste mici atentii, precum “bombonierele” (care contineau cuburi de zahar), erau folosite inca din Evul Mediu, de catre familiile instarite pentru a fi oferite prietenilor in semn de recunostinta pentru sprijinul si sustinerea lor. Celor ce nu aveau posibilitatea de a ajunge la eveniment, insa oferisera la randul lor un cadou, li se trimiteau marturiile acasa. Asadar, marturiile pot fi considerate, in mod simbolic “multumiri”, dar si suveniruri de la festivitatea la care ati participat.

Stocul produselor de pe site fluctueaza. Disponibilitatea produselor o puteti afla de la consultantii nostri pe chat, telefonic sau pe email.