– Modalitati de comanda:

Comanda TELEFONICA la urmatoarele numere de telefon: 0756 237 365.

Comanda ONLINE pe site prin formularul de comanda: www.invitatiicreative.com

Comanda pe MAIL: office@invitatiicreative.com cu urmatoarele date:

Nume si Prenume
Telefon
Adresa de mail
Adresa de livrare
Codul sau denumirea produsuluI
Numarul de bucati
Textul care doriti sa fie tiparit pe invitatie.

Dupa plasarea comenzii va vom suna pentru confirmare sau va trimitem email. Va rugam sa fiti foarte atenti cand faceti comanda, iar daca aveti nelamuriri sau daca considerati ca nu gasiti toate detaliile legate de produs pe site nu ezitati sa ne intrebati.

*IMPORTANT
Comenzile date pe CHAT in OFFLINE nu sunt luate in considerare! De asemenea mesajele de pe chat cand este offline nu se inregistreaza.
Daca doriti informatii, in afara orelor de program, va rugam sa trimiteti mail la office@invitatiicreative.com!

– Confirmarea machetei grafice

Dupa primirea comenzii, in maximum 24 ore veti primi pe mail macheta grafica cu aranjarea textului in pagina, exceptie fiind perioadele in care programul nostru este foarte incarcat si termenul se poate prelungi.Dupa confirmarea bunului de tipar printr-un reply la mail-ul cu macheta pe care o primiti, invitatiile vor intra in procesul de tiparire, iar responsabilitatea asupra corectitudinii textului va apartine in totalitate. Nu ne asumam raspunderea pentru lipsa diacriticelor in text, in special la numele proprii, locatii. Este raspunderea excusiva a clientului de a verifica aceste aspecte.

Nu trimitem mostre!

– Termenul de realizare a comenzii

Pentru produsele ce au un termen de livrare de 2 zile lucratoare, in perioadele aglomerate (intervalul Martie-Noiembrie) nu se mai aplica acest termen. Termenul de livrare va fi comunicat de catre agentii nostri la confirmarea comenzii.

Dupa ce ne dati bunul de tipar asupra machetei grafice comanda va fi expediata in 4-5 zile lucratoare.

– Livrarea comenzii (Plata se face RAMBURS la primirea coletului)

Transportul este GRATUIT pentru comenzile ce depasesc suma de 400 lei.

Costurile de transport pentru comenzile sub 400 lei sunt urmatoarele:

Livrarea prin curierat (24-48 ore) costa 20 lei indiferent de localitate. Plata transportului se face de client.

TERMENI SI CONDITII

Comanda minima este de 20 bucati, atat la produsele de nunta cat si la cele de botez. Preturile afisate pe site includ TVA.  Tiparirea invitatiilor este de 0.50 bani (per invitatie), iar asamblarea este de asemenea 0.50 bani (per invitatie), dar este un serviciu optional. Asamblarea difera in functie de fiecare model in parte si poate consta in plierea invitatiei, atasarea unui snur, fundite, lipirea unui accesoriu.
(* nu scriem cu auriu sau argintiu).
Pretul pentru tiparirea plicurilor de bani si meniurilor este de 0.50 bani iar comanda minima este de 20 bucati pentru fiecare produs. Daca doriti sa tiparim fiecare familie in parte pe plicurile de bani, tiparirea va costa 80 bani per bucata.
Pentru numerele de masa cantitatea minima este de 15 buc.

Textul pentru tiparire poate fi unul de pe site-ul nostru de la sectiunea Texte Nunta sau Texte Botez ori unul ales de dumneavoastra, pretul ramane acelasi.
Prin confirmarea comenzii clientul se obliga sa plateasca si taxele optionale pentru personalizarea produsului pentru care a optat.

Dupa comanda, in termen de 24 ore veti primi pe mail macheta grafica cu aranjarea textului in pagina sub forma unui document pdf sau jpg. Dupa ce verificati corectitudinea textului de pe macheta, aveti obligatia sa raspundeti prin email sa sesizati eventuale greseli sau daca doriti sa faceti modificari asupra textului. Dupa efectuarea modificarilor solicitate veti primi din nou macheta pe mail pentru a da bunul de tipar. Daca macheta primita este buna de tipar trebuie sa ne dati un mail si sa ne spuneti ca este BUN DE TIPAR.
Dupa confirmarea machetei prin Bun de Tipar va asumati responsabilitatea asupra corectitudinii textului care va fi tiparit pe invitatie sau alt produs comandat.

Toate marturiile de pe site se folosesc in scop decorativ. Nu oferim certificat de conformitate pentru marturiile cu miere, cafea, lavanda.

Dupa primirea bunului de tipar comanda dumneavoastra se va expedia in 4-5 zile lucratoare. Daca optati pentru serviciul de asamblare termenul de livrare se poate prelungi cu o zi.
Exista posibilitatea sa fie mici diferente de culoare intre nuanta pe care o vedeti pe calculator si cea care va fi efectiv pe invitatie.

Plata comenzii se face la ramburs, la curier in momentul in care primiti coletul.

Va garantam confidentialitatea datelor personale furnizate prin formularul de comanda. Datele vor fi folosite doar  in scopul efectuarii comenzii si expedierii coletului.

Odata cu finalizarea formularului de comanda, acceptati termenii si conditiile site-ului www.invitatiicreative.com. * Atentie: Termenii si conditiile ii regasiti la sectiunea „Cum comand”.
La comenzi peste 400 lei se percepe avansa de 50% din suma. Restul de plata se va face ramburs la primirea coletului. Fiecare client ce face o comanda pe site-ul nostru www.invitatiicreative.com pe urmatoarele cai: telefonic, email, facebook, formular de comanda isi asuma responsabilitatea citirii termenilor si conditiilor.

Retur produse:

Produsele personalizate pe site-ul www.invitatiicreative.com se face in urmatoarele conditii:

-produsele nu corespund imaginii sau descrierii

-neconcordanta intre bunul de tipar si textul tiparit pe produsul primit

-defecte din fabrica

Produsele personalizate nu se returneaza in urmatoarele conditii:

-produsele personalizate cu datele clientului, care nu mai pot fi utilizate

-produsele realizate dupa descrierea si indicatiile clientului

  • Important: returul produselor se face exclusiv prin curierat rapid si costul tranportului este achitat integral de cumparator.Procesul de retur se face exclusiv de cumparator (clientul va comanda curierul pentru ridicarea coletului pregatit pentru retur si va achita contravaloarea transportului).
  • inainte de a face returul trebuie sa ne solicitati pe mail formularul pentru retur, iar un reprezentant  te va contacta in cel mai scurt timp .
  • restituirea contravalorii returului se va face prin transfer bancar in maximum 14 zile lucratoare si doar dupa primirea coletului cu produsele returnate.
  • pentru restituirea banilor este obligatoriu trimiterea produselor primite (chiar daca sunt deteriorate).

IMPORTANT

Dupa ce va dati acordul in scris ca textul este BUN DE TIPAR si acesta are greseli responsabilitatea acestora va apartine in totalitate, firma noastra nu se va face raspunzatoare pentru aceste erori. Pentru a evita aceste neplaceri rugamintea noastra este sa cititi cu mare atentie tot textul inainte de a va da bunul de tipar.

Firma noastra nu va pot garanta ca toate produsele afisate pe site sunt disponibile in stoc. In situatia in care stocul se epuizeaza si  nu va putem onora comanda va vom anunta in cel mai scurt timp.

IMPORTANT: Pot exista diferente de culoare intre pozele de pe site si produsele fizice in functie de rezolutia fiecarui dispozitiv pe care priviti produsele si de modul RGB si CMYK.

Pozele invitatiilor handmade sunt cu caracter informativ, pot exista mici diferente de nuanta a cartonului.

In momentul in care clientul da bunul de tipar pentru tiparirea machetei isi exprima implicit acordul asupra termenilor si conditiilor site-ului www.invitatiicreative.com