Invitatii Nunta

O sa gasesti invitatia perfecta pentru tine!
Indiferent de buget si gusturi, oferta este variata si iti poate oferi ceea ce iti doresti.
Daca bugetul reprezinta o problema pentru tine, nu trebuie sa iti faci griji deoarece Invitatii Creative iti ofera invitatii frumoase si ieftine incepand de la 0.37 bani.
Daca iti doresti invitatii de nunta originale, create special pentru tine poti plati de la 7 lei pentru o singura bucata.
Inainte de a face comanda de invitatii de nunta trebuie sa te informezi asupra tuturor costurilor (asamblare, tiparire, plicul invitatiei).
Ar trebui sa iti faci o lista cu toti invitatii de la nunta pentru a-ti face idee mai clara asupra numarului final de invitatii de nunta.
Daca esti in cautare de promotii si reduceri oferite de magazine, poti achizitiona invitatia de nunta la cele mai mici preturi si poti obtine chiar tiparirea gratuita.
Daca doresti un numar mai mare de invitatii poti discuta si cere o oferta de pret personalizata pentru comanda ta. Poti obtine un discount, inscriptionarea gratuita a invitatiilor sau chiar asamblarea lor.

Cum alegem invitatiile pentru nunta?
Alegerea invitatiilor pentru nunta poate fi una destul de dificila. Primul pas care ar trebui stabilit este numarul de oaspeti pe care il veti avea la petrecerea voastra, iar apoi calcularea unui buget aproximativ pe care sa-l alocati pentru invitatii nunta. Dupa stabilirea bugetului trebuie sa cautati invitatia potrivita pentru voi: un cuplu mai retras va opta de obicei pentru invitatii simple, pe cand un cuplu mai excentric va alege culori vii si in unele cazuri chiar texte indraznete, amuzante. Pana la urma, invitatia de nunta reprezinta cartea de vizita a viitorilor miri, reprezinta modul in care ei doresc sa fie perceputi de oaspeti, reprezinta felul lor de a fi. Dupa ce v-ati ales invitatia nu trebuie decat sa dati comanda si noi va vom contacta in cel mai scurt timp posibil!

Stocul produselor de pe site fluctueaza. Disponibilitatea produselor o puteti afla de la consultantii nostri pe chat, telefonic sau pe email.