Afișez toate cele 4 rezultate

Vrei o nunta in natura, intr-un decor inconjurat de iarba, spice de grau, floarea soarelui?
Alegerea este perfecta pentru un eveniment rustic!
O nunta rustica nu este pe placul tuturor, ci tine de personalitatea fiecaruia in parte. O nunta rustica este alegerea cea mai buna pentru o mireasa care iubeste natura si cu cateva detalii glam puteti transforma evenimentul intr-o nunta de vis.
Cand ai luat decizia ca vrei o nunta rustica primul lucru pe cate trebuie sa il alegi este locatia ( un hambar, Sopron, un han, o crama de vinuri). Apoi alegerea invitatiilor de nunta rustice care ii va anunta pe invitati la ce sa se astepte si eventual sa aiba tinute vestimentare in ton cu evenimentul. Alte detalii sunt decoratiunile florale (aici trebuie sa predomine spice de grau, muschi, floarea soarelui, iuta, vase din lut pictate manual, oale, dovleci).
Meniul rustic va armoniza decorul si ambianta. Pe mese pot fi puse plicuri de bani cu motive rustice, plicuri de dar cu iuta si dantela.
Marturiile de nunta rustice cu dantela si flori uscate, iuta . Cozonacul, vinul, tuica in sticlute ornate rustic sau in saculeti din rafie sau iuta pot constitui cadoul perfect prin care va puteti arata multumirea si recunsotinta pentru participarea la eveniment.