Alegerea hainutelor de botez

De cateva saptamani aveti un nou membru in familie si deja ai inceput sa te obisnuiesti cu viata de mama, asta in cazul in care nu stii deja cum este. In curand el trebuie crestinat, botezul fiind prima ceremonie importanta din viata lui/ei.

In organizarea unui botez parintii iau in calcul mai multe aspecte, alegerea nasilor, alegerea locatiilor, alegerea marturiilor si a accesoriilor pentru restaurant, si nu in ultimul rand costumasul/rochita cu care vor duce bebelusul la biserica.

Bebelusul este vedeta in ziua botezului astfel hainutele trebuie alese pe masura. Atat parintii cat si nasii trebuie sa cumpere pentru noul crestin hainute de botez. Parintii trebuie sa cumpere hainute in care bebelusul va fi dus la biserica, iar nasa pentru a-l/o imbraca dupa ceremonia botezului. In ziua de azi gama este destul de variata si poate satisface cele mai sofisticate gusturi.

Magazinul nostru online, www.invitatiicreative.com, va punem la dispozitie hainute de botez, atat pentru fetite, cat si pentru baietei, elegante, cu tematica sau fara, din materiale de calitate, la cele mai bune preturi.

Pentru printisorul sau printesa casei puteti alege ”Costumas Micul Print” (345,00 ron), pentru baietei si ”Rochita Mica Printesa” (200,00 ron) pentru fetite.

Preturile hainutelor pentru botez variaza in functie de materiale si numarul de piese din care este compus costumasul sau rochita. Rochitele pentru botez au preturi ce incep de la 85,00 ron ajungand la 214,89 ron. Iar costumasele de botez pentru baietei, au preturi incepand de la 140,00 ron pana la 345,00 ron.

Pentru detalii echipa Invitatii Creative va sta la dispozitie!