Marturii de botez pentru crestinarea noului membru al familiei!

La botezul celui mic pe langa invitatii, haine, restaurant, accesorii, trebuie sa dam importanta si marturiilor de botez. Deoarece ele sunt semne de multumire ce sunt oferite invitatilor. Aceste mici obiecte nu trebuie sa dea batai de cap deoarece, fata de marturiile de nunta, gama este mai variata. Cand ne gandim la bebelusi ne vin in minte tot felul de obiecte precum biberoane, hainute, carucioare, suzete, botosei, de aici derivand diversitatea marturiilor ce pot fi oferite in semn de multumire.

Magazinul nostru online, www.invitatiicreative.com, va pune la dispozitie marturii precum:

Botosei din metal colorati, atat pentru fetite (roz), cat si pentru baietei (albastru). Acestia pot fi umpluti cu bombonele sau arahide pentru a indulci invitatii.

Cutiuta cu magnet din lemn, atat pentru fetite (roz), cat si pentru baietei (albastru) decorate cu o figurina barza ce tine un bebelus, intr-o fasa, in plisc. Cutiuta poate fi umpluta cu bombonele sau arahide. Iar invitatii o pot folosi pentru a  pune o bijuterie.

Cutiuta pentru prima suvita si cutiuta pentru primul dintisor sunt doua accesorii ce in zilele noastre reprezinta amintiri ale unor momente importante din viata copilasului nostru. Prima suvita este luata atunci cand i se taie motul copilului, ea este o amintire a primei lui zi de nastere, a primului an din viata, astfel fiind pastrata cu drag in cutiuta pentru prima suvita.

In jurul varstei de 6 ani cand copilasul este in grupa mare la gradinita primul dintisor cade. Acesta, pe langa momentul botezului, al primilor pasi, al taierii motului, etc. este un eveniment important in familie. Iar cutiuta cu dintisorul va va aduce aminte de acest moment.

– Ramele foto colorate, imbracate in piele, roz pentru fetite si albastra pentru baietei; magentice; in forma de trenulet sau din sticla cu poza copilasului sunt niste marturii ce sigur vor aduce aminte invitatilor de eveniment si de micul crestin.

Carucioarele metalice de botez roz sau albastre, dupa caz, pot fi umplute cu bombonele sau arahide. Ele sunt unul dintre simbolurile ce vestesc un nou mebmbru in familie, asadar sunt o marturie perfecta pentru botezul celui mic.

Bicicletele din metal sunt perfecte ca marturii pentru botezul celui mic, daca sunteti pasionati de ciclism, astfel anuntand un nou ciclist in familie.

Toate aceste produse si multe altele le puteti gasi in magazinul nostru online, www.invitatiicreative.com.