Evenimentul tau rustic

Nuntile si botezurile tematice sunt din ce in ce mai mult la moda, tot mai multe cupluri isi organizeaza evenimentul in functie de hobby, lucruri, locuri preferate.

Atunci cand va decideti la o tema  precum floarea soarelui, biciclete (daca sunt pasionati de acest tip de sport), tea party (pentru o nunta chic), rustica ori marina, ori dupa caz, in calitate de parinti alegeti, pentru botezul celor mici, teme precum Micul Print/Marinar, Mica printesa, Mickey/Minnie Mouse, etc., trebuie sa cautati produse asortate, care sa se potriveasca. Seturile sunt formate din invitatii, meniu de masa, numar de masa, plic de bani, marturii si accesorii ce vor completa aranjamentele din restaurant.

Echipa Invitatiicreative.com va pune la dispozitie o gama larga de materiale, cartoane si accesorii ce se vor asorta nuntii sau botezului tau.

Setul tematic cu cea mai mare cerere este setul rustic, potrivit atat pentru nunta, cat si pentru botez. Acesta contine:

–          invitatii, care impresioneaza prin combinatia de iuta si dantela;

–          meniuri de masa;

–          plicuri de bani;

–          numar de masa;

–          marturii din iuta imbracate in dantela;

–         accesorii asortate.

Produsele rustice, sunt in acelasi timp traditionale, cat si elegante datorita dantelei, perlelor si a funditelor din satin ce dau un aer delicat iutei.

Aceasta tematica este aleasa de foarte multe cupluri venite din afara Romaniei ce doresc sa le arate invitatilor straini ceva deosebit, traditional, ce nu ar putea vedea in tarilor lor. Ei aleg produsele de pe invitatiicreative.com deoarece sunt originale si nicio comanda nu seama cu celalalta, deoarece  dantela, fundita din satin sau cartonul pot fi schimbate in functie de preferinte.

Daca iti organizezi nunta pe o tema anume si ai nevoie de asistenta  poti apela cu incredere la echipa www.invitatiicreative.com!