Marturii Magnetice de Botez ieftine si deosebite

marturie magnetica fetita

Marturii Magnetice de Botez ieftine si deosebite reprezinta o selectie de marturii magnetice pentru botez.

Suntem siguri ca doriti sa multumiti oaspetilor, veniti sa se bucure alaturi de voi la marele eveniment al crestinarii noului membru al familiei, intr-un mod deosebit, prin care cu siguranta isi va aduce aminte de aceste momente frumoase.  Astfel puteti opta pentru marturii de botez  magnetice personalizate cu poza celui mic sau chiar a familiei, incadrata intr-o rama speciala.

La invitatiicreative.com va asteptam cu marturii magneti botez haioase, deosebite si ieftine. Grafica pentru magnetii cu poza de frigider este realizata de echipa invitatiicreative.com, iar personalizarea este inclusa in pret. Marturiile magnetice cu poza sunt realizate din suport magnetic  de 0.7 mm personalizate cu poza bebelusului, numele si data botezului. Dimensiunile fotografiilor magnetice sunt de 9 x6 cm.

Alegerea unor marturii de botez magneti personalizati este una inspirata. Cu siguranta veti impresiona invitatii, deoarece marturiile magneti cu poza au un aspect placut, haios sau elegant (in functie de rama aleasa pentru personalizare) decorand frumos frigiderul.  Marturiile de Botez Magnetice pot fi puse intr-un saculet de organza colorat, pentru un aspect deosebit.

Pentru a gasi marturii magnetice de botez personalizate, ieftine, de calitate, haioase potrivite gusturilor tale si caracterului bebelusului tau intrati pe invitatiicreative.com, unde echipa noastra va sta la dispozitie.

Urmariti-ne pe facebook Invitatii Creative pentru cele mai noi modele aparute in stoc.