Invitatii Handmade Botez

Afișez 1 - 24 din 161 de rezultate

Familia s-a marit, cu un nou membru, astfel dupa aranjarea camerei, cumpararea hainutelor, si a tuturor celor necesare, trebuie sa va ganditi la crestinarea lui/ei. Pe langa restaurant, hainute, lumanari, trebuie sa alegeti si invitatia de botez, care ii va anunta pe oaspeti de frumoasul eveniment.
Daca nu va puteti hotari in privinta uneia dintre invitatiile de botez deja existente pe piata, www.invitatiicreative.com va ofera posibilitatea de a crea o invitatie handmade, din cele mai bune materiale. Puteti opta pentru o invitatie in forma de gargazita sau de Mickey/Minnie Mouse, ori o invitatie eleganta cu funda de satin de culoare si dimensiune dorita.
Va punem la dispozitie o gama larga de material ce pot fi folosite in crearea propriei invitatii de botez handmade. Acestea sunt:
– Carton sidefat
– Carton texturat
– Panglici satinate, de latimi si culori diferite
– Panglici din organza, de latimi si culori diferite
– Diverse tipuri si modele de dantela, dupa preferinte
– Scoici
– Perle
– Flori din hartie
– Fundite
– Pene, etc.
Totodata putem realiza meniuri, numere de masa si plicuri de bani asortate invitatiei de botez, pentru ca totul sa fie in acelasi ton. Astfel, daca doriti sa achizitionati produsele in set puteti beneficia de o reducere, economisind timp si bani.
Asadar pentru o invitatie pe poate starni zambete si uimire puteti apela, cu incredere, la echipa Invitatii Creative.
Stocul produselor de pe site fluctueaza. Disponibilitatea produselor o puteti afla de la consultantii nostri pe chat, telefonic sau pe email.