Afișez toate cele 13 rezultate

Catalogul Ebru iti poate oferi invitatii ieftine si creative, invitatii de nunta haioase si elegante. Toate intr-o singura colectie – Ebru!
Iata ce iti poate oferi Colectia Ebru: invitatii din catifea maro si negru, iar cartonul poate fi alb sau ivoire sidefat. Invitatia de nunta 2568 este cel mai elocvent exemplu de elegant prin catifea si la un pret foarte accesibil. Aceasta invitatie a avut cel mai mare success la ultimile trei targuri de nunti.

In aceasta colectie mai gasiti invitatii de nunta haioase, invitatii carte postala. Invitatia de nunta 2577 sub forma de poseta este un exemplu de eleganta combinata cu creativitate.
Daca tematica nuntii tale este marina, invitatia de nunta 2561 este alegerea perfecta pentru tine, cu stelute de mare si scoici.
Esti pasionat de fotografie? Vrei ca invitatie de nunta un aparat de fotografiat? Invitatia 2600 este chiar un aparat de fotografiat.
Nici pasionatii de tehnologie nu sunt neglijati, avem o invitatie de nunta sub forma unui laptop 2626.
Stocul produselor de pe site fluctueaza. Disponibilitatea produselor o puteti afla de la consultantii nostri pe chat, telefonic sau pe email.